Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver Anytime Fitness, LLC ("vi" eller "oss") nuvarande policy angående personlig information om klubbens medlemmar, konsumenter och franchisetagare, och omfattar verksamheten i våra fitnessklubbar, franchisedrift, affärsutveckling, användning av våra webbplatser under anytimefitness.com ("webbplatserna") och programvara för mobila applikationer, inklusive våra Anytime Fitness®-program och kan omfatta viss information som hämtats från anslutna program, som MapMyFitness® , i den mån uppgifter tas med i programmet Anytime Fitness ® ("Appar").

Genom att använda Anytime Fitness® tjänster, webbplatser, appar, produkter, funktioner, verktyg och resurser, godkänner du villkoren i denna integritetspolicy och våra användarvillkor. Du kan vägra eller återkalla ditt medgivande när som helst; vi kan dock då komma att inte då kunna förse dig med hela vårt sortiment av produkter och tjänster. Du får inte använda webbplatserna, apparna, eller våra produkter och tjänster om du inte accepterar integritetspolicyn.

I följande integritetspolicy, ger vi dig information om:

  1. Personlig information vi samlar in genom webbplatsen och apparna
  2. Hur vi använder och delar din personliga information
  3. Vår användning av din "Cookie"-iformation på webbplatsen och i apparna
  4. Vår relation med andra webbplatser
  5. Åtkomst och korrigering av dina personuppgifter.
  6. Dina personuppgifters säkerhet
  7. Lagring av dina personuppgifter
  8. Ändringar i denna integritetspolicy
  9. Hur man kontaktar oss:
  10. Landsspecifika tillägg
  11. Vi uppmuntrar dig att läsa detta när du besöker våra fitnessklubbar, våra webbplatser eller använder våra Apps eftersom vi kan ändra denna policy från tid till annan. En kopia av nuvarande policy finns alltid på http://www.anytimefitness.com/privacy

    Territorier

    Denna integritetspolicy omfattar vår verksamhet över hela världen. Vi kan komma vara värd för webbplatser eller information inom apparna på servrar som finns i aktuellt land eller i något annat land, där vi, våra tjänsteleverantörer eller våra tjänsteleverantörers leverantörer har anläggningar, inklusive USA. Detta innebär att dina personuppgifter kan lagras på servrar som finns inom varje land där det finns Anytime Fitness® anläggningar. Platserna för våra servrar kan ändras från tid till annan. Vidare får våra franchisetagare bibehålla enskilda webbplatser i det land eller territorium de verkar.

    Krav på integritet och behandling av personuppgifter varierar från land till land. För att möta dessa krav, har vi inkluderat vissa "landsspecifika sekretessmarkeringar" som en del av denna integritetspolicy. Du kan hitta landsspecifika sekretessmarkeringar i slutet av denna integritetspolicy.

    Samtycke

    GENOM ATT SKICKA DIN PERSONLIGA INFORMATION TILL OSS, SAMTYCKER DU TILL BEHANDLING AV DINA PERSONUPPGIFTER I FÖRENTA STATERNA ELLER I NÅGOT ANNAT LAND I VÄRLDEN OCH VÅR ANVÄNDNING AV DINA PERSONUPPGIFTER SOM ANGES I DENNA INTEGRITETSPOLICY. OM DU SKICKAR IN PERSONUPPGIFTER OM TREDJE PART TILL OSS, GARANTERAR DU ATT DU HAR DERAS SAMTYCKE ATT UTGE DERAS PERSONLIGA INFORMATION TILL OSS OCH HÅLLA OSS SKADESLÖSA FRÅN OCH MOT KRAV FRÅN SÅDANA PERSONER BETRÄFFANDE VÅR BEARBETNING OCH ANVÄNDNING AV SÅDAN PERSONLIG INFORMATION I ENLIGHET MED VILLKOREN I DENNAA INTEGRITETSPOLICY.

    1. Personlig information vi samlar in genom webbplatsen och apparna

    I allmänhet kan du bläddra den olåsta delen av våra webbplatser utan att berätta vem du är eller utge någon personlig information om dig själv, förutom vår insamling av "cookies" vilket beskrivs i avsnitt 3.

    Vi kan samla in personlig information från dig på vår webbplats och app eller genom någon annan digital eller personlig kommunikation med dig. Information samlas in av oss och inges frivilligt av dig och kan komma att integreras med annan information du har lämnat till våra franchisetagare genom att registrera dig för ett medlemskap på Anytime Fitness®-anläggning.

    Om du är medlem i Anytime Fitness ®, kan du välja att integrera information från ditt medlemskonto med webbplatsen och vår app. Du kommer att ha möjlighet att lämna ditt samtycke till integration av information på olika plattformar. Vår webbplats och app kan också samla in allmän information om din teknik, gränssnitt eller inställningar (till exempel typ av webbläsare som används eller de filer som begärts). Viss information som beskrivs nedan är obligatorisk och om den inte angetts, kommer du inte kunna använda dig av eller delta i våra onlinetjänster samt andra funktioner.

    Den information vi samlar in genom din användning av webbplatsen kan inkludera, men är inte begränsat till:

    • Där funktionen registrering finns tillgänglig kan din kontaktinformation användas till att skapa ett Anytime Fitness®-konto, exempelvis ditt förnamn, efternamn personummer och email-adress;

    • Där funktionen registrering finns tillgänglig, kan din profil, användarnamn och lösenord användas för åtkomst till den lösenordsskyddade delen av webbplatsen.
    • Din transaktionshistorik som avser användningen av våra klubbar, inköp av vissa produkter eller annan information du vill dela med oss och integrera med webbplatsen;
    • Om integration med ditt medlemskap är tillgängligt för dig, kan information om medlemskap, som din hemadress, personummer Anytime Fitness®-anläggning, FOB-nyckel antal och medlemsnummer;
    • Fitness-information som ges i medlemskapsprocessen, till exempel din längd, vikt, allmänna fitness-relaterade mål eller annan information som kan vara till hjälp för att uppnå din konditions mål;
    • Information om kurser, klasser eller annan information som rör ditt nyttjande av tjänsterna på klubbnivå.
    • Där funktionen registrering finns tillgänglig, korrespondens med din personliga tränare eller Anytime Fitness®-klubben angående din verksamhet.
    • Information från dig när du deltar i en undersökning eller ett meddelande till dig när det gäller din användning av webbplatsen, eller att använda Anytime Fitness®-tjänster;
    • Uppgifter som lämnats av dig att för att delta i reklamtävlingar eller lotterier;
    • Olika kontoinformation relaterad till ditt medlemskap hos Anytime Fitness®, så att du kan uppdatera kreditkort, bankkonto, annan betalningsinformation personummer eller någon annan information om din profil;
    • Om du är en blivande franchisetagare, kan vi samla in detaljerad information som ditt förnamn, efternamn, e-postadress, telefonnummer, adress och allmän finansiell information som likviditet och tillgångar, för för att utvärdera dina kvalifikationer för en Anytime Fitness®-franchise;
    • Om vi erbjuder alternativa inlogg, kan vi samla in vissa tecken på information du har gett till tredje part, som Facebook eller Twitter, när du loggar in för att använda vår webbplats eller app via dessa tredje parter;
    • Data eller filer, kallas ofta "cookies" som kan skickas av din webbläsare och lagras på en enskild dator så att vår server kan "känna igen" dig via navigeringen på webbplatsen och för oss att kreditera ditt konto för olika online-transaktioner.
    • Data eller filer, ofta kallade "webbeacons" som samlas in från e-postmeddelanden eller länkar på tredje parts webbplatser som gör får vår server att utvärdera populariteten av dessa länkar eller information i e-post eller på tredje parts webbplatser; och
    • Din IP-adress för att mäta vår webbplatstrafik och för att ge en mer personlig upplevelse.
    • För att fullt ut utnyttja de produkter och tjänster tillgängliga via vår app, kan du välja att hämta separata applikationer, MapMyFitness och MyFitnessPal, ägs och drivs av Under Armour, Inc., och välja att informationen in i dessa program automatiskt integreras med Anytime Fitness®-appen. Information ingiven och sparad på MapMyFitness och MyFitnessPal styrs av Under Armours integritetspolicy som finns här. Vi kan även integrera vår app med andra program eller plattformar, exempelvis en bärbar enhet för spårning som FitBit ® eller HealthKit genom Apple® Watch eller ytterligare program som är användbara för att integrera dina träningsmål och aktivitet. Om du väljer att integrera information som samlas in av ett separat program eller en enhet, en gång integrerad med appen, kommer vi också äga och kontrollera de uppgifter som lämnas till din profil hos Anytime Fitness ®. Liksom MapMyFitness eller MyFitnessPal, kommer någon av dessa program från tredje part och har egna integritetspolicys och villkor avseende insamling, användning och underhåll av data insamlad genom ett tredjepartsprogram.

      Den information vi samlar in genom din användning av appar kan bero på vilken version av apparna eller det landet du är i, men denna information kan inkludera, men är inte begränsad till:

      • Information för att registrera dig för ditt app-konto, till exempel förnamn, efternamn, personummer e-postadress och annan Anytime Fitness®-medlemskapsinformation, samt ett användarnamn och lösenord för tillgång appen;
      • Din aktivitetshistoria när det gäller din användning av app, dina besök till klubbar, deltagande i utbildning, klasser eller utnyttjande av andra Anytime Fitness®-produkter eller tjänster.
      • Om integration med ditt medlemskap är tillgängligt för dig, kan information om medlemskap, som din hemadress, personummer Anytime Fitness®-anläggning, FOB-nyckel antal och medlemsnummer;
      • Fitness-information som ges i medlemskapsprocessen, till exempel din längd, vikt, allmänna fitness-relaterade mål eller annan information som kan vara till hjälp för att uppnå dina konditionsmål;
      • Viss plats eller geografisk information hämtas direkt från din mobila enhet, din trådlös transportör eller vissa tredje part som tillhandahåller, att tillåta spårning av din verksamhet. Denna samling och spårning kan uppstå även när den app eller andra relaterade applikationer inte är aktivt öppna och kör;
      • Information om personliga träningspass och kommunikation med din personliga tränare eller annan Anytime Fitness®-personal.
      • Information från dig när du deltar i en undersökning eller ett meddelande till dig när det gäller din användning av webbplatsen, eller att använda Anytime Fitness®-tjänster;
      • Olika kontoinformation relaterad till ditt medlemskap hos Anytime Fitness®, så att du kan uppdatera kreditkort, bankkonto, annan betalningsinformation personummer eller någon annan information om din profil;
      • Om vi erbjuder alternativa inlogg, kan vi samla in vissa tecken på information du har gett till tredje part, som Facebook eller Twitter, när du loggar in för att använda vår webbplats eller app via dessa tredje parter;
      • Data eller filer, kallas ofta "cookies," som kan skickas av enheten så att vår server kan "känna igen" dig via navigeringen av app och för oss att länka din aktivitet på appen med ditt medlemskap.

      Information från dina sociala medier konton

      Du kan välja att logga in på kontot Anytime Fitness® på webbplatsen eller via vår app via vissa sociala mediers nätverkstjänster som Facebook och Twitter ("Social Media konton"). Genom att integrera dessa sociala medier konton in på ditt konto, kan vi erbjuda dig mer personliga tjänster, men kan också samla in viss personlig information i dina sociala medier konton, till exempel din profilinformation, e-postadress, profilbild och vänlista. Om du inte vill att vi har tillgång till denna information, använd inte sociala medier-inloggnings funktionen.

      Ett meddelande till föräldrar

      Vår webbplats och app är inte avsedda för barn och vi samlar medvetet inte in information från en person som vi vet är under 13 år.

      2. Hur vi använder och delar din personliga information

      Vi kommer att använda din personliga information för att tillhandahålla de tjänster vi erbjuder på webbplatsen och genom vår App, inklusive:


      • Bearbetning och uppdatering av din information om medlemskap, inklusive personlig information du lämnar ut, kreditkortsinformation, personummer eller andra elektroniska betalningshantering;
      • Bearbetar din information, som kan läggas ut på entreprenad till vår tredje part, betalning bearbetning leverantör;
      • Att kontakta dig om tjänster du har du beställt eller till och med personlig träning eller en samling ansträngningar;
      • Som ger dig information om klubbplatser närmast dig eller viss information om din klubb;
      • Ledande marknadsföring och forskning, genom direkta undersökningar till dig, men också genom våra eller våra franchisetagare kommunikation med dig;
      • Som ger dig information som du har begärt från oss, våra franchisetagare eller utbildare du beställt med;
      • Utveckla och Visa innehåll och reklam anpassat till dina intressen och preferenser;
      • Behandla din franchise ansökan och kontaktar dig om franchise möjligheter;
      • Genomföra tävlingar och utlottningar;
      • Skicka elektronisk kommunikation du begärt, som textmeddelanden, push anmälningar, anmälningar via vår App eller via din mobila enhet;
      • Ger dig uppdateringar och innehåll baserat på din geografiska information du har gett oss;
      • Stöd med dina träningsmål, som uppmuntran om träning, rekommenderade träningsupplägg, kostförändringar och annan information som hjälper dig att nå dina träningsmål; och
      • Kontakta dig angående uppdateringar på webbplatsen, App, eller tillhandahålla administrativa meddelanden till dig.

      Vi strävar efter att erbjuda dig ett integrerat och heltäckande sätt att hantera din livsstil, träningsmål och aktivitet. För att driva webbplatsen och App som en sömlös upplevelse, måste vi dela din personliga information med våra moderbolag, dotterbolag och partners för att förse dig med de integrerade tjänsterna som erbjuds via webbplatsen och App. Vi kan också dela denna information med våra franchisetagare, eller andra affärspartners som vi samarbetar eller arbetar med för att erbjuda särskilda tjänster till dig eller om vi tror de produkter eller tjänster som de erbjuder skulle vara av intresse för dig. Vi kan tillhandahålla användarinformation till utomstående tjänsteleverantörer eller leverantörer syfte, inklusive utan begränsning, inleda program för direkt marknadsföring på våra vägnar, dataspårning, underhåll eller utveckling av vår webbplats eller App, utvecklingen av online-produkter och tjänster, kundtjänst eller utveckling av nya produkter eller andra kontrakterade PR-möjligheter som för våra användare. Vi, liksom våra franchisetagare, leverantörer eller andra affärspartners kan använda denna information för marknadsföring och värvning.

      Din gymbesöksdata (för alla Anytime Fitness®-klubbar som du har besökt), App data och personlig information kan göras tillgängliga för dessa klubbar franchisetagare, ledning och anställda eller andra kontrakterade leverantörer som du har anlitat för att tillhandahålla tjänster till dig. Var och en av dessa parter är skyldig att upprätthålla sekretessen för dina personuppgifter, och tillåts att få tillgång till och använder dina personuppgifter enbart för att tillhandahålla eller förbättra tjänster du använder via Anytime Fitness ® club system eller App. Dessutom kan du välja att dela personlig information från webbplatsen eller App med personliga tränare eller andra Anytime Fitness®-medlemmar att hjälpa dig att utvärdera din verksamhet och mål.

      Medan vi försöker att vara selektiv i arbete med tredje part, är vi inte ansvariga för deras användning av din personliga information. Om betalningar genomförs, måste vi släppa din kreditkortsinformation och personummer till kreditkortstjänsteleverantörer och associerade banker för att behandla din betalning för inköp, returer eller återbetalningar. Vi kan överföra till Microsoft, dess agenter och våra andra tjänstproviders, personlig information du lämnar till oss så att dessa kan lagra och bearbeta dina personuppgifter.

      Vi kan dela samlad information med leverantörer, potentiella annonsörer, affärspartners eller annan tredje part. Samlad information omfattar inte personuppgifter.

      Utom som beskrivs i detta avsnitt, kommer vi inte ge eller sälja din personliga information till någon annan part för att användas i marknadsföring eller värvning.

      Ytterligare upplysningar.

      Vi kan även avslöja personlig information i någon av följande omständigheter: (1) som svar på en stämning, vid ansökan om teckningsoption, domstolsbeslut, eller andra juridiska processer eller begäran eller kan annars enligt tillämplig lag eller förordning. (2) att skydda och försvara våra rättigheter eller egendom eller för sina franchisetagare, leverantörer, relaterade entiteter, dotterbolag, samarbetspartners eller andra; eller (3) som vi, i vårt eget gottfinnande, anser är lämpligt under krävande omständigheter som svar på ett upplevda hot mot den personliga säkerheten, egendom eller rättigheter för någon annan person eller organisation.

      Dessutom eftersom medlemsinformation på vår webbplats och i vår App är en affärstillgång, ifall vi omorganiseras eller säljs till eller slås samman med ett annat företag, kan vi sälja, tilldela eller överföra personlig information till köpare av alla eller väsentligen alla våra affärstillgångar eller till affiliate, som är tillämpligt.

      3. Vår användning av din "Cookie"-information på webbplatsen och i apparna

      En "cookie" är en liten fil som lagras på din webbläsare eller på din mobila enhet som tillåter oss att känna igen din dator eller mobil enhet när du besöker webbplatsen eller App genom att associera ID-nummer med andra användarinformation du har gett oss. Några kakor stannar kvar på hårddisken i din dator eller mobilenhet för den under din webbläsare eller användarsession, medan andra kommer att bli kvar tills de tas bort av dig. Du kanske också att konfigurera din dator eller mobil enhet för att begränsa insamling av dessa "cookies," men att begränsning kan också begränsa vår förmåga att tillhandahålla alla tjänster eller funktioner på den webbplats eller App. Vissa tredje part tjänst leverantörer kan använda "flash cookies," som sparas på din dator, men kan inte avvisas, oduglig, avstängd, valt av eller tas bort på samma sätt som vanliga cookies.

      Samla in och bevara cookie-baserad information eller annan information som samlas in direkt från din mobila enhet, till exempel din geolocation, har vi möjlighet att:

      • Ge dig åtkomst till dina användarinställningar och logga in på godkända enheter;
      • Grundläggande funktionerna i appen, till exempel Visa din levande plats och rörelse;
      • Installation och övervakningselement av app och av säkerhetsskäl;
      • Diagnostisera problem med platser eller Appar, administrera och förbättra platser eller appar och för att mäta användningen av webbplatserna eller apparna;
      • Identifiera din Internetleverantör, sidvisningar och annan information som rör utnyttjande av platsen.
      • Samla in annan webbanalytisk information relaterad till ditt och andra användares användning och navigering av platser och App;
      • Förse dig med relevant innehåll, inklusive annonser och andra erbjudanden från tredje parter.
      • Aggregera cookie-data över alla användare att spåra trafikmönster övergripande besökaren och ger denna aggregerad information till leverantörer, potentiella rådgivare, affärspartners, nya organ eller andra parter att identifiera intressen eller plan för teknisk infrastrukturkrav.
      • Utföra annonsering baserat på din användning av webbplatsen eller apparna, som beskrivs nedan. och
      • På annat sätt tillhandahålla förbättringar på webbplatsen.

      Vi kan också använda tredje part leverantörer, till exempel Google Analytics, för att annonsera våra användare online. Dessa utomstående leverantörer kan visas Anytime Fitness®-produktannonser på andra webbplatser baserat på din Internetanvändning. Närmare bestämt använda dessa leverantörer cookies från första part (till exempel Google Analytic cookien) och cookies från tredje part (såsom DoubleClick-cookien) tillsammans för att informera, optimera och annonser baserat på dina tidigare besök på webbplatsen eller en annan webbplats ansluten till Anytime Fitness ® produkter eller tjänster. Någon information att dessa tredje man samlar in via cookies inte är kopplad till någon personlig information (namn, adress, e-postadress eller telefonnummer) vi samlar in eller du lämnar på webbplatsen. Du kan avbeställa av Google Analytics för visning av annonser med hjälp av Googles annonser inställningar.

      COOKIE-NAMN COOKIE TYP SYFTE
      Google AnalyticsGoogle AnalyticsGoogle Analytics
      Mix PanelGoogle AnalyticsGoogle Analytics
      New RelicGoogle AnalyticsGoogle Analytics
      Double ClickProfileringAnnonsering
      Facebook Conversion TrackingProfileringAnnonsering
      Facebook Custom AudienceProfileringAnnonsering
      Google AdWordsProfileringAnnonsering
      Google Dynamic RemarketingProfileringAnnonsering
      Microsoft adCenterProfileringAnnonsering

      4. Vår relation med webbplatser

      Förutom integrationen med bestämda mobila applikationer som beskrev i denna avskildhetspolitik, kan platsen och Appen innehålla anknyter till andra webbplatser eller andra mobila applikationer. Dessutom kan andra webbplatser innehålla länkar till webbplatser. Vi granskar eller övervakar inte webbplatser länkade till platser och är inte ansvariga för innehållet eller integritetspolicy till andra webbplatser. Om du besöker en av dessa andra webbplatser, kan du granska sekretesspolicyn på webbplatsen. Om webbplatser innehåller en länk till en annan webbplats ägs och drivs av oss, kan sådan webbplats användning omfattas olika och ytterligare villkor och sekretesspolicy villkor och förhållanden.

      5. Åtkomst och korrigering av dina personuppgifter.

      Vi strävar efter att upprätthålla noggrannhet och integritet beträffande alla personuppgifter i våra databaser och för att hålla informationen uppdaterad. Vi uppmuntrar dig att uppdatera din personliga information om den ändras. Du kan redigera eller avaktivera din kontoinformation eller konto när som helst genom att logga in på ditt konto på webbplatsen eller via app och navigera genom inställningarna. Du kan begära en kopia av de personuppgifter vi har om dig. Du kan skicka en begäran via brev till: Anytime Fitness, LLC, Attention: Chief Privacy Officer, 111 Weir Drive, Woodbury, Minnesota 55125 USA, eller till kontaktinformationen i vårt land-specifika tillägg.

      Om inte annat anges i ett tillägg, skall all kommunikation ske på engelska. Vi svarar på rimliga krav inom de tidsfrister som fastställts enligt lag eller inom rimlig tid om ingen tidsgräns fastställs enligt gällande lag. För din säkerhet, kan vi be dig om ytterligare information för att verifiera din identitet. I de flesta fall tillhandahåller vi informationen du begärde och rätta eller radera felaktiga personuppgifter du upptäcka. Vi förbehåller oss rätten, men för att begränsa eller neka din förfrågan i den utsträckning som tillåts av gällande lag om: (1) utlämnande kan vara hot mot den personliga säkerheten, egendom eller rättigheter för någon annan person eller organisation; 2. utlämnande kan leda till ett brott mot gällande lagar eller förordningar; eller (3) där du har underlåtit att tillhandahålla tillräcklig bevisning för att verifiera din identitet.

      Avprenumereration

      Du kan välja bort vissa samlingar av cookies eller andra webb- eller mobila enhet baserad förbättringar, inklusive geolocation datainsamling, genom att ändra inställningarna i din webbläsare eller gå in på inställningarna på din mobila enhet och begränsa överföringen av viss information. Din begränsning av insamling av denna information, dock kan inaktivera vår förmåga att förse dig med de mest relevanta produkter eller information om webbplatsen och App. Våra servrar svarar för närvarande inte till webbläsare "inte spår" signaler om du om du vill ha mer information om online marknadsföringsmetoder och vet dina val att denna information används av våra tredje part tjänsteleverantörer, kan du besöka http://www.networkadvertising.org/choices

      Om du vill begränsa integration av webbplatsen och App med andra relaterade program, som MapMyFitness eller FitBit, kan du inaktivera programmet genom dina inställningar: visningsinställningar på App eller ta bort gällande ansökan från din mobila enhet. Borttagning av programmet kan inte ta bort information som tidigare erhållits via programmet relaterade.

      För att avregistrera dig från vår e-post eller annan kommunikation från oss eller tredje part, kan du följa "unsubscribe"-länken längst ned i mejlet eller logga in på ditt konto och ändra postinställningarna. Om du vill avbeställa textmeddelanden eller andra mobila meddelanden, kan du följa instruktionerna vid tiden för registrering eller kontakta oss på http://emailsettings.anytimefitness.com/

      6. Dina personuppgifters säkerhet

      Vi tar vad vi anser vara rimliga försiktighetsåtgärder och har genomfört administrativa och tekniska metoder för att försöka skydda säkerheten för data och information, inklusive personuppgifter. Men, vi kan garantera mot förlust, missbruk, obehörigt röjande eller ändring eller förstörelse av data eller personlig information. Du lämnar dina personuppgifter till oss på din egen risk. Accepterar du att: (1) det finns säkerhet och sekretess begränsningar i datorsystem och på Internet, vilket ligger utanför vår kontroll; (2) säkerhet, integritet och sekretess av någon och alla information och data som utbyts mellan dig och oss genom webbplatser, inklusive personlig information, kan inte garanteras; och (3) en sådan information och data, inklusive personlig information, kan granskas eller manipulerats av en tredje part när sådan information eller data som används, överförda, bearbetade eller lagrade. Vi samlar in, underhåller, använder och lämnade ut dina uppgifter endast som föreskrivs i lag och som beskrivs i denna integritetspolicy.

      7. Lagring av dina personuppgifter

      Vi behåller din personliga information endast så länge som vi behöver det för ändamål som det samlades ursprungligen (eller som du därefter har samtyckt) eller för andra lagliga ändamål (till exempel regelefterlevnad), eller som tillåts av gällande lag.

      8. Ändringar i vår integritetspolicy

      Vi förbehåller oss rätten att ändra denna policy, helt eller delvis, från tid till annan genom bokföring av meddelanden på webbplatser, när som helst och utan föregående meddelande till dig, att denna sekretesspolicy har förändrats ("meddelanden"). Uttryckligen avsäger dig någon rätt att ta emot meddelanden. Du bör kontrollera webbplatser ofta för meddelanden att identifiera ändringar av sekretesspolicyn som kan vara av intresse för dig. All användning av webbplatser efter den dag då vi genomföra ändringar i denna integritetspolicy eller skicka ett meddelande utgör ditt godkännande av alla sådana förändringar.

      För frågor eller kommentarer med denna sekretesspolicy, vänligen maila oss på privacy@anytimefitness.com.

      9. Hur man kontaktar oss:

      För ytterligare information eller förfrågningar om din personliga information (inklusive begäran åtkomst till eller korrigering av din personliga information eller göra ett privatliv klagomål), vänligen kontakta vår Chief Privacy Officer på:
      Anytime Fitness, LLC
      Attention: Chief Privacy Officer
      111 Weir Drive, Woodbury
      Minnesota, 55125 USA.

      Om du har ett klagomål om hur vi har samlat in eller hanteras din personliga information, vänligen kontakta vår Chief Privacy Officer på e-postadressen ovan. 

      Kaliforniens civila kodavsnitt § 1798.83 tillåter användare av vår webbplats eller App som är i Kalifornien invånare att begära viss information avseende våra utlämnande av personuppgifter till tredje part för deras direkt marknadsföring. För att göra en sådan begäran, kontakta vår Chief Privacy Officer.

      10. Landsspecifika tillägg

      SVERIGE

      Följande företrädare har utsetts:

      AF Sweden AB

      Registeransvariga

      Registeransvariga är Anytime Fitness, LLC och dess Master Franchisee, AF Sverige AB ("vi" eller "oss"). Vi kan samla in, använda och dela din personliga information på samma sätt som gäller för Anytime Fitness, LLC i sekretesspolicyn. Registerförare inkluderar samtliga anläggningar med franchiseavtal hos Anytime Fitness®

      Åtkomst och korrigering av dina personuppgifter.

      Följande text ersätter de första två styckena i klausul 5, Tillgång till och Rättelse av dina personuppgifter.

      Vi strävar efter att upprätthålla noggrannhet och integritet beträffande alla personuppgifter i våra databaser och för att hålla informationen uppdaterad. Vi uppmuntrar dig att uppdatera din personliga information om den ändras. Du kan redigera eller avaktivera din kontoinformation eller konto när som helst genom att logga in på ditt konto på webbplatsen eller via app och navigera genom inställningarna. Du har, enligt 28 § personuppgiftslagen (1998: 204), rätt att kräva rättelse av de personuppgifter vi har om dig.

      Du har, enligt 26 § personuppgiftslagen (1998: 204), en gång om året och efter en skriftlig begäran från dig rätt för att få information om personuppgifter vi har om dig och hur dessa bearbetas utan kostnad. En sådan begäran ska skickas till AF Sweden AB. För din säkerhet, kan vi be dig om ytterligare information för att verifiera din identitet.


      Anytime Fitness, LLC
      Attention: Chief Privacy Officer
      111 Weir Drive, Woodbury
      Minnesota, 55033 USA.
      AF Sweden AB, Boråsvägen 7
      52336 Ulricehamn
      Sverige