FÖRÄNDRA DITT LIV

INVESTERA I ANYTIME FITNESS FRANCHISE

Har du en passion för fitness och att skapa en sund kombination av arbetesliv och fritidsliv? När du väljer Anytime Fitness Franchise så investerar ni i en unik kultur som stödjer, stöttar och inspirerar fler svenskar till en hälsosammare framtid.

Är du redo att vara med på resan?

 #1 FRANCHISE – 7 ÅR I RAD!

Vi har vunnit Entrepreneur Magazine’s Top Global Fitness Franchise, 7 år i rad! Detta baseras på vår finansiella styrka, stabilitet, tillväxttakt och storlek på vårt system.

ALLT STÖD I VÄRLDEN

Investerar du i en Anytime Fitness-franchise blir du en del av en familj som sträcker sig över hela jordklotet. Vi har över 4,300 klubbar i över 30 länder. Det innebär att ha ett oöverträffat stödnätverk i ryggen; från dedikerade franchise coacher och nationella marknadsföringsteam, till en uppsjö av online-verktyg och träning.

VÄRLDENS STÖRSTA FITNESS FRANCHISE

Flera människor blir hälsosammare med oss än någon annan franchise i världen. Och, vi fortsätter att växa. En ny medlem går med en Anytime klubb varje 2:e minut och en ny klubb öppnar varje dag. Det är denna tillväxt som innebär en investeringsmöjlighet för passionerade investerare som delar vår vision och ambition.

VARFÖR ANYTIME?

Lågkostnadsinvestering som börjar på ca.

1,500,000 SEK

Över

4300+ KLUBBAR

i över 30 länder

En mäktig gemenskap med över

3,000,000
MEDLEMMAR

DET RÄTTA VARUMÄRKET

 

Anytime Fitness erbjuder en affärsmodell som blandar det kommersiella och vardagslivsstil, vilket möjliggör ett bra balans mellan arbete och fritid. Bekvämligheten och överkomligheten för vår produkt, för både franchisetagare och medlemmar, är bara en av de många funktioner som gör att vår verksamhet kan frodas. Anytime Fitness öppnade sin första klubb i 2002 i Minnesota, USA och är nu världens största hälso-kedja med över 4,300 klubbar, 3 miljoner medlemmar i över 30 länder och vi växer fortfarande. Det här är varför en ny medlem ansluter sig till en Anytime klubb varannan minut.

Till medlemmar, Anytime Fitness representerar:

BEKVÄMLIGHET

Säker, trygga miljöer, öppet dygnet runt, 365 dagar om året med 4300 + klubbar runtom i världen.

GEMENSKAPEN

Våra klubbar är inte bara små gemenskaper, men de gynnar lokalbefolkning och det större området också.

KVALITET

Toppmodern utrustning i välkomnande miljöer – Hälsoklubb-känsla till ett överkomligt pris

KVANTITET

Vår ‘gå med en, gå med alla’ policy ger medlemmar tillgång till över 4,300 Anytime Fitness klubbar globalt.

Ta Reda På Mer

DEN RÄTTA MODELLEN

Anytime Fitness är allmänt erkänd som en branschledare som erbjuder fantastiska franchise möjligheter

Låg bemanning

Att ha en 24/7 klubb betyder inte att du behöver har bemanning hela dagen! Medlemmar kan få tillgång när de vill, därför kan du ha bemanning under rusningstid.

Är inte du en fitness expert? inga problem!

Att gå med i en franchise innebär att vi förser dig med verktyg, processer och erfarenheter för att bli framgångsrik. Vi be dig att ta med passionen för att hjälpa människor att komma till en hälsosammare plats.

Omfattande kontinuerligt stöd

Som en Anytime Fitness Franchisetagare, har du en dedikerad Franchise Performance Coach som proaktivt möter dig och stödjer dig genom varje steg av din verksamhet.

Fastighetsförhandling

Våra fastighetsexperter kan hjälper dig att nå lägsta möjliga pris och se till att avtalet är strukturerat för ditt bästa intresse.

Låg Investering

Våra expertdesignade anläggningar integrerar en enkel men hög kvalitétdesign och vår harmoniserade affärsprocess hjälper dig att spara på kostnaderna.

Fasta Omkostnader

Vår affärsmodell har få rörliga kostnader och fasta franchiseavgifter som leder till förutsägbara kassaflöden och budgetering.

RÄTT INVESTERING

 

Vi kräver att du har en egen personlig likviditet på minst 600,000kr. Detta inkludera den ursprungliga franchiseavgiften, säkerhetsutrustning och nödvändiga kostnader innan du slår upp portarna.Din totala investering kommer att vara mellan 1.5 – 3 miljoner Sek, men de flesta klubbarna öppnar i genomsnitt med 1.8 miljoner Sek. Det exakta beloppet kommer att bero på detaljer specifikt till din klubb, inklusive dess storlek, placering och utrustning.

Fast Franchiseavgift

Du bör skörda frukterna av din succé – därför tar vi ut en låg, fast franchiseavgift på 10kr per medlem per månad.

96% global framgång

Vi är stolta över att ha en 96% global framgång. Det är en av anledningarna till att 60% av våra franchisetagare äger mer än 1 klubb

Återkommande Månadsintäkt

Vår medlemsmodell innebär förutsägbara stabile intäkter som exakt kan förutsägas månad till månad

Stabila Business KPIs

I näringslivet, är det viktigt att du förstår dina viktiga mätvärden. Vi drar nytta av vår erfarenhet runt om i världen för att förstå vad som händer i din klubb för att maximera dess prestanda

 

Anytime Fitness har Nordea som partner i sin framtida franchiseutveckling i Sverige. Nordea kan nu hjälpa våra franchisetagare med deras franchise-finansiering och deras bankservice, efter att normala kreditprövningar gjorts.Nordea har gått igenom och godkänt Anytime Fitness franchisekoncept så när man nu ansöker via dem så blir det en kreditprövning baserad på franchisetagaren och inte på själva rörelsen.

Som en del av paketet kan Nordea erbjuda följande:

-50-70% finansiering av det totala kapitalbehovet för att starta din klubb, efter sedvanlig kreditprövning.

-Kredit med upp till 5% av omsättningen

-Första 6 månaderna amorteringsfritt

-Låga fasta räntekostnader

-Bankkonto samt transaktionsservice

Kontakta oss så sätter vi er i kontakt med berörd personal på Nordea för ett steg i riktningen att äga din egen klubb.

Sätt Igång

DET RÄTTA STÖDET

Performance Coach

Du kommer att tilldelas din egen Franchise Performance Coach som guidar dig genom varje steg i att äga en klubb. De har mångårig erfarenhet inom branschen, alltifrån General Managers till Regionchefer, inom både den offentliga och privata organisationer inom fitness branschen.

 Branschledande Utbildning

En grundläggande del av din onboarding är att delta i vår Nya Franchise Utbildning. Öppet för både franchisetagare och ditt klubbteam, detta är en oerhört fördelaktig och viktig utbildning för att förstärka dig med de verktyg och information för din framgångsrika Anytime Fitness Operation inklusive: Introduktion, Fastighet och utveckling, Pre-Sales och Rekrytering, Operations Bästa Praxis och Prestanda Hantering, Försäljning och Behållning och Marknadsföring.

OnlineSupport

Vårt interna system, ‘The Dashboard’ erbjuder en mängd information, resurser och utbildningsmaterial. Det omfattar även användbara notiser, klubbrapporter och nyheter från Huvudkontoret. Oavsett om du behöver marknadsföringsmaterial eller information om försäkringar och varumärken, logga in på ‘The Dashboard’. Det är också ett bra sätt att hålla sig uppdaterad med det senaste om varumärket.

Operations Manual

Vår ‘Operations Manual’ är den absoluta Anytime Fitness guiden att ta med på din Franchise resa från en lyckad pre-sale, att öppna och därefter. Den införlivar allt från affärsplaner, musiklicensiering och försäljningsprocesser till dataskydd och PR. ‘Operations Manualen’ är uppdelad i hjälpsamma kapitel för att vägleda dig varje steg på vägen

Marknadsföringsstrategi

Vi förser dig med omfattande marknadsföringsplaner och kampanj detaljer så att du kan nå dina medlemmar och potentiella kunder, och engagera dem i din klubb. Vi inser att varje ort är annorlunda, och just därför är våra kampanjer skapade så du har en viss flexibilitet på din lokala klubb för att se till att den är framgångsrik och identifieras med din marknad.

Nu Kör Vi!

FEM STEG FÖR ATT KOMMA IGÅNG

Registrera ditt intresse hos oss och vi kommer att ha en telefonkonferens med dig för att diskutera vår verksamhet mer i detalj. Vi vill veta mer om dig, din bakgrund och var du är intresserad av att öppna en klubb. Vi kommer att diskutera vår affärsmodell, kostnader och din planerat finansiering mer i detalj samt ge dig ytterligare information och kassaflödeanalys.
Vi kommer att ge dig massor av information men inte allt är nedskrivet. En del av det kommer med erfarenhet och vår Franchise Rekrytering team är full av information - så fråga oss massor av frågor! Vi gå gärna igenom varje aspekt av vår verksamhet så att du förstår vår verksamhet, filosofi och hur vi kan bäst stödjer dig i att göra din klubb till en succé.
När du talar med oss, uppmuntrar vi dig att tala med vår franchisetagare och klubb manager för att förstå hur en dag kan se ut som en franchisetagare. När tiden är inne kommer vi att vidarebefordra deras kontaktuppgifter till dig. Vi föreslår också att du granskar dina affärsplaner med din revisor och granska vårt franchiseavtal med din advokat för att se till att du förstår alla aspekter av vår verksamhet.
Fantastiskt! Du är redo att komma igång. När du har beslutat att öppna en klubb, kommer vi att ge dig ett franchiseavtal för ditt exklusiva område där du vill öppna en klubb.
Grattis! Nu börjar det hårda arbetet. Vi ordnar datum för dig att delta i vår Nya Franchise Utbildning och, i samarbete med dig, kommer vår Fastighetsteam arbetar på att identifiera, förhandla och konstruera din klubb och plats. Din Performance Coach kommer att arbeta direkt med dig för att hjälpa med planering inför Pre-sale, anställa personal och marknadsplanering. Detta är bara början på din framtid!