Integritetspolicy

Ikraftträdande: 1 mars 2018

Denna sekretesspolicy beskriver Anytime Fitness, LLCs ("vi" eller "oss") nuvarande policy om personlig information om klubbmedlemmar, konsumenter och franchisetagare, och täcker verksamheten i våra träningsklubbar, franchiseoperationer, affärsutveckling, användning av våra webbplatser under anytimefitness.com ("hemsidorna") och mobila program, inklusive vår Anytime Fitness®-applikation och kan täcka information som dras från anslutna applikationer, som MapMyFitness®, i den mån informationen ingår i Anytime Fitness®-programmet ("Apps").

Genom att använda Anytime Fitness®-tjänster, webbplatser, appar, produkter, funktioner, verktyg eller resurser, godkänner du villkoren i denna sekretesspolicy och vår Webbplatsens Villkor. Du kan när som helst vägra eller återkalla ditt samtycke. Vi kan dock inte tillhandahålla hela vårt sortiment av produkter och tjänster. Du får inte använda webbplatser, appar, våra produkter eller tjänster om du inte godkänner integritetspolicyn.

Denna policy kan ändras då och då. Din fortsatta användning efter att vi gjort ändringar anses vara acceptans av dessa ändringar, så kolla regelbundet policyn för uppdateringar.

I följande integritetspolicy ger vi dig information om:

  1. Personlig information vi samlar in via webbplatsen och appar
  2. Hur vi delar dina personuppgifter
  3. Vår användning av din "Cookie" -information på webbplatsen och appar
  4. Vår relation med andra webbplatser
  5. Tillgång och korrigering av dina personuppgifter
  6. Säkerhet för din personliga information
  7. Lagring av personuppgifter
  8. Ändringar i denna integritetspolicy
  9. Hur du kommer i kontakt med oss
  10. Landspecifika tillägg

Vi uppmuntrar dig att läsa detta när du besöker våra fitness klubbar, webbplatser eller använder våra appar, eftersom vi kan ändra denna policy då och då. En kopia av den nuvarande policyn är alltid publicerad på www.anytimefitness.com/privacy.

Områden

Denna integritetspolicy täcker våra aktiviteter över hela världen. Vi kan vara värd för webbplatser eller information i appar på servrar som finns inom dessa länder eller i något annat land vi, våra tjänsteleverantörer eller våra tjänsteleverantörers försäljare underhåller anläggningar, inklusive USA. Det innebär att din personliga information kan lagras på servrar som finns i något land där det finns Anytime Fitness®-lokaler. Platsen för våra servrar kan ändras då och då. Vidare kan våra franchisetagare behålla enskilda webbplatser i det land eller territorium de tjänar.

Integritetskrav och behandling av personuppgifter varierar från land till land. För att uppfylla dessa krav har vi inkluderat vissa "landspecifika integritetsmeddelanden" som en del av denna integritetspolicy. Du kan hitta de landspecifika integritetsmeddelandena på sidan Områden.

Anytime Fitness, LLC överensstämmer med EU-USA: s Privacy Shield Framework och Swiss-US Privacy Shield Framework enligt US Department of Commerce angående insamling, användning och lagring av personuppgifter som överförts från Europeiska unionen och Schweiz till Förenta staterna.  Anytime Fitness, LLC har certifierat till handelsdepartementet att det följer principerna om skydd av privatlivet.  Om det råder någon konflikt mellan villkoren i denna integritetspolicy och Privacy Shield-principerna ska Privacy Shield principerna regleras.  För att lära dig mer om Privacy Shield-programmet och för att se vår certifiering, besök https://www.privacyshield.gov/.

Samtycke

GENOM ATT LÄMNA IN DINA PERSONLIGAUPPGIFTER TILL OSS, SAMTYCKER DU TILL BEHANDLING AV DINA PERSONLIGAUPPGIFTER I USA ELLER I NÅGOT ANNAT LAND I VÄRLDEN OCH TILL VÅR ANVÄNDNING AV DINA PERSONLIGAUPPGIFTER SOM ANGES I DENNA INTEGRITETSPOLICY. OM DU SKICKAR PERSONLIGAUPPGIFTER FRÅN TREDJE PART TILL OSS, GARANTERAR DU ATT DU HAR DERAS SAMTYCKE ATT LÄMNA DERAS PERSONLIGAUPPGIFTER TILL OSS OCH KOMMER ATT HÅLLA OSS OSKADADE FRÅN OCH MOT FORDRINGAR AV SÅDANA PERSONER I SAMBAND MED VÅR BEARBETNING OCH ANVÄNDNINGEN AV SÅDANA PERSONLIGAUPPGIFTER INOM VILLKOREN FÖR DENNA INTEGRITETSPOLICY.

1. Personlig information vi samlar in via webbplatsen och appar

I allmänhet kan du bläddra i de icke-lösenordskyddade delarna av våra webbplatser utan att berätta för oss vem du är eller avslöja någon personlig information om dig själv, förutom vår samling av "cookies" som beskrivs i avsnitt 3. 

Vi kan samla in personuppgifter från dig på vår webbplats och appar eller via någon annan digital eller personlig kommunikation med dig.  Information som samlas in av oss tillhandahålls frivilligt av dig och kan integreras med annan information du har lämnat till våra franchisetagare vid anmälan till medlemskap i Anytime Fitness®-klubben.  

Om du är medlem i Anytime Fitness® kan du välja att integrera information från ditt medlemskonto på webbplatsen och våra applikationer, men du får möjlighet att välja att integrera information på olika plattformar.  Vår webbplats och appar kan också samla in allmän information om ditt tekniska gränssnitt eller inställningar (till exempel vilken typ av webbläsare som används eller de begärda filerna).  Några av de uppgifter som beskrivs nedan är obligatoriska för utförandet av vissa tjänster. Om du inte är inloggad kanske du inte kan använda eller delta i några av våra onlinetjänster eller funktioner.

Den information vi kan samla in genom din användning av sajten kan innefatta, men är inte begränsad till:  

  • Om kontoregistreringsfunktionen är tillgänglig, ska du ha kontaktinformation för att skapa ett Anytime Fitness®-konto, till exempel ditt förnamn, efternamn, telefonnummer och e-postadress;
  • Om kontoregistreringsfunktionen är tillgänglig, måste du ange ditt användarnamn och lösenord för profilen till den lösenordskyddade delen av webbplatsen;
  • Din transaktionshistorik relaterad till användningen av våra klubbar, inköp av vissa produkter eller annan information som du vill dela med oss och integrera med webbplatsen;
  • Om integration med ditt medlemskap är tillgängligt för dig, medlemsrelaterad information, till exempel din hemadress, Anytime Fitness®-lokal, nyckel FOB-nummer och medlemsnummer;
  • Träningsrelaterad information som tillhandahålls i medlemsprocessen, som din längd, vikt, allmänna träningsrelaterade mål eller annan information som är till hjälp för att uppnå ditt träningsmål;
  • Information om träningspass, klasser eller annan information om ditt utnyttjande av tjänster på klubbnivå;
  • Om kontot registreringsfunktionen är tillgänglig, korrespondens med din personliga utbildning eller Anytime Fitness®-klubben om din aktivitet;
  • Information som du lämnar när du deltar i en undersökning eller kommunikation till dig angående din användning av sajten eller användning av Anytime Fitness®-tjänster;
  • Information som du lämnat för att delta i reklamtävlingar eller andelslotterier;
  • Olika kontouppgifter relaterade till ditt Anytime Fitness®-medlemskap, så att du kan uppdatera kreditkort, bankkonto, annan betalningsinformation eller annan information angående din profil;
  • Om du är en blivande franchisetagare kan vi samla in detaljerad information som ditt förnamn, efternamn, e-postadress, telefonnummer, adress och allmän finansiell information som likviditet och tillgångar, för att utvärdera dina kvalifikationer för en Anytime Fitness®-franchise;
  • Om vi erbjuder alternativa inloggningar kan vi samla in viss inloggningsinformation du har lämnat till tredje part, till exempel Facebook eller Twitter, när du loggar in för att använda vår webbplats eller appar via dessa tredje parter;
  • Data eller filer, ofta kallade "cookies", som kan skickas av din webbläsare och lagras på en enskild dator för att tillåta vår server att "känna igen" dig genom navigering på webbplatsen och för att vi krediterar ditt konto för olika online transaktioner;
  • Datafiler, ofta kallade "web-beacons" som samlas in från e-postmeddelanden eller länkar på webbplatser från tredje part som gör det möjligt för vår server att utvärdera populariteten för dessa länkar eller informationen i e-postmeddelanden eller på webbplatser från tredje part; och
  • Din IP-adress för att mäta vår webbplatstrafik och för att ge en mer personlig upplevelse.

För att fullt ut utnyttja de produkter och tjänster som finns tillgängliga via våra appar kan du välja att ladda ner de separata applikationerna MapMyFitness och MyFitnessPal, som ägs och drivs av Under Armor, Inc., och kan välja att få informationen som inkommer i dessa applikationer automatiskt integrerade med Anytime Fitness® App.  Information som inmatas och behålls på MapMyFitness och MyFitnessPal regleras av Under Armors integritetspolicy här. Vi kan också integrera Applikationerna med andra program eller plattformar, till exempel en bärbar enhet för spårningsfunktioner som FitBit® eller HealthKit via Apple® Watch eller ytterligare program som är användbara för att integrera dina fitness mål och aktiviteter.  Om du väljer att integrera information som samlats in av en separat applikation eller enhet, kommer vi också att ha tillgång till och rätten att använda data som tillhandahålls i din Anytime Fitness®-profil när den är integrerad med Apparna. Liksom MapMyFitness eller MyFitnessPal, kommer någon av dessa tredjepartsapplikationer ha sina egna integritetspolicys och villkor för insamling, användning och underhåll av data som inmatas genom den tredje partens ansökan. 

Den information som vi kan samla in via din användning av appar kan bero på vilken version av appar eller landet du befinner dig i, men den här informationen kan inkludera, men är inte begränsad till:  

  • Information om att registrera dig för ditt App-konto, till exempel förnamn, efternamn, e-postadress och annan Anytime Fitness® medlemsinformation, samt ett användarnamn och lösenord för att komma åt appen;
  • Din aktivitetshistorik om din användning av appar, t.ex. dina besök i klubbar, deltagande i träningsaktiviteter, klasser eller användning av andra Anytime Fitness®-produkter eller -tjänster;
  • Medlemskapsrelaterad information, till exempel din hemadress, Anytime Fitness®-lokal, nyckel FOB-nummer och medlemsnummer;
  • Träningsrelaterad information som tillhandahålls i medlemsprocessen, som din längd, vikt, allmänna träningsrelaterade mål eller annan information som är till hjälp för att uppnå ditt träningsmål;
  • Vissa uppgifter om lokalisering eller geolokalisering dras direkt från din mobilenhet, din trådlösa operatör eller vissa leverantörer av tredje part, för att möjliggöra spårning av din aktivitet. Den här samlingen och spårningen kan uppstå även när programmen eller andra relaterade program inte är aktivt öppna och igång;
  • Information om personlig träning och kommunikation med din personliga tränare eller annan Anytime Fitness®-personal;
  • Uppgifter om kopior av din korrespondens, om du kontaktar oss;
  • Information som du lämnar när du deltar i en undersökning eller kommunikation till dig angående din användning av sajten eller användning av Anytime Fitness®-tjänster;
  • Olika kontouppgifter relaterade till ditt Anytime Fitness®-medlemskap, så att du kan uppdatera kreditkort, bankkonto, annan betalningsinformation eller annan information angående din profil;
  • Om vi erbjuder alternativa inloggningar kan vi samla in viss inloggningsinformation du har lämnat till tredje part, till exempel Facebook eller Twitter, när du loggar in för att använda vår webbplats eller appar via dessa tredje parter; och
  • Data eller filer, ofta kallade "cookies", som kan skickas av din mobila enhet för att tillåta att vår server ska "känna igen" dig genom navigering i appar och för att vi ska länka din aktivitet i apparna med ditt medlemskap.

Information som erhålls från dina sociala mediakonton

Du kan välja att logga in på ditt Anytime Fitness®-konto på webbplatsen eller via våra appar via vissa sociala nätverkstjänster, som Facebook och Twitter ("Sociala mediekonton"). Genom att integrera dessa sociala mediakonton i ditt konto kan vi erbjuda dig mer personliga tjänster, men det kan också samlas in vissa personliga uppgifter som tillhandahålls i dina sociala mediakonton, till exempel din profilinformation, e-postadress, profilbild och vänlista.  Om du inte vill att vi ska ha tillgång till denna information, använd inte sociala mediekonton som inloggningsfunktion.

Barn under 13 år

Vår webbplats och appar är inte avsedda för barn och vi samlar inte medvetet information från någon under 13 år. Om du är under 13 år, skicka inte personliga uppgifter till oss via webbplatsen eller några appar. Om vi får reda på att vi har samlat in eller fått personliga uppgifter från ett barn under 13, så tar vi bort den informationen.

2. Hur vi använder och delar dina personuppgifter

Vi använder dina personliguppgifter för att tillhandahålla de tjänster vi erbjuder på webbplatsen och genom våra applikationer, inklusive:

  • Behandling och uppdatering av din medlemsinformation, inklusive personliguppgifter som du tillhandahåller, kreditkortsinformation eller annan elektronisk betalningshantering;
  • Bearbetar din faktureringsinformation, som kan komma att ingås till vår tredje parts leverantör för behandling av betalningar;
  • Kontakta dig när det gäller tjänster som du har engagerat dig i eller med, inklusive personlig träning eller insamlingsinsatser;
  • Ge dig information om klubbar närmast dig eller viss information om din klubb;
  • Genomförande av marknadsföring och forskning, genom direkta undersökningar till dig, men även via våra eller våra franchisetagare som kommunicerar med dig;
  • Ge dig information som du har begärt från oss, våra franchisetagare eller tränare du har engagerat dig med;
  • Utveckla och visa innehåll och annonsering skräddarsydd för dina intressen och preferenser;
  • Behandlar din franchiseansökan och kontaktar dig angående franchise-möjligheter;
  • Genomföra tävlingar och andelslotterier;
  • Skicka den elektroniska kommunikation du har begärt, till exempel textmeddelanden, push meddelanden, meddelanden via våra appar eller via din mobila enhet;
  • Ge dig uppdateringar och innehåll baserat på din geografiska information som du har lämnat till oss;
  • Att hjälpa dig med dina träningsmål, till exempel uppmuntran till träning, träningsplaner, rekommenderade kostförändringar och annan information som hjälper dig att nå dina träningsmål; och
  • Kontakta dig om uppdateringar av sajten, appar eller ge administrativa meddelanden till dig.

Vi strävar efter att erbjuda dig ett integrerat, omfattande sätt att hantera din livsstil, träningsmål och aktivitet.  För att kunna använda webbplatsen och appar som en sömlös upplevelse måste vi dock dela dina personliga uppgifter med vårt moderbolag, dotterbolag och medlemsförbund för att förse dig med de integrerade tjänsterna som erbjuds via webbplatsen och apparna. Vi kan också dela sådan information med våra franchisetagare eller andra affärspartners med vilka vi samarbetar eller arbetar med att tillhandahålla specifika tjänster till dig eller om vi tror att de produkter eller tjänster de erbjuder skulle vara av intresse för dig. Vi kan tillhandahålla användarinformation till tredje parts tjänsteleverantörer eller leverantörer med syfte att, inklusive, men utan begränsning, att initiera direkta marknadsföringsprogram på vår vägnar, dataspårning, underhåll eller utveckling av vår webbplats eller applikationer, utveckling av online produkter och tjänster, kundtjänst eller ny produktutveckling, eller andra kontraktsmöjligheter som erbjuds våra användare. Vi, såväl som våra franchisetagare, säljare eller andra affärspartners kan använda denna information för marknadsföring och uppdragsändamål.

Dina klubbesöks-uppgifter (för alla Anytime Fitness®-klubbar som du besöker), App-data och personuppgifter kan göras tillgängliga för dessa klubbfranchisetagare, ledning och anställda eller andra kontraktsleverantörer som du har engagerat för att tillhandahålla tjänster till dig. Var och en av dessa parter är skyldig att behålla integriteten för dina personliga uppgifter och har rätt att få tillgång till och använda dina personliga uppgifter endast för att tillhandahålla eller förbättra tjänster som du använder genom Anytime Fitness®-klubbsystemet eller appar. Dessutom kan du välja att dela personuppgifter från webbplatsen eller appar med personliga tränare eller andra Anytime Fitness®-medlemmar för att hjälpa dig att utvärdera dina aktiviteter och mål.

Medan vi försöker vara selektiva när vi arbetar med tredje part är vi inte ansvariga för deras användning av dina personliga uppgifter. När betalningar är inblandade måste vi släppa din kreditkortsinformation till kreditkortsgodkännande tjänsteleverantörer och tillhörande banker för att behandla din betalning för inköp, retur eller återbetalning.  Vi kan överföra personliga uppgifter som du tillhandahåller till våra online-leverantörer, så att dessa parter kan lagra och behandla dina personliga uppgifter.

Vi kan dela aggregerad information med leverantörer, potentiella annonsörer, affärspartners eller andra tredje parter. Samlad information omfattar inte personligt identifierbar information.

Med undantag för vad som beskrivs i det här avsnittet kommer vi inte att ge eller sälja dina personliga uppgifter till någon annan part för användning i marknadsföring eller upphandling.

Ytterligare upplysningar.

Vi kan också avslöja personliga uppgifter under någon av följande omständigheter: (1) som svar på en stämning, husrannsakningsorder, domstolsbeslut eller annan juridisk process eller begäran eller som annars krävs enligt gällande lag eller reglering (2) för att skydda och försvara vår rättighet eller egendom eller dess franchisetagare, leverantörer, närstående enheter, dotterbolag, affärspartners eller andra; eller (3) som vi, enligt vårt eget gottfinnande, anser vara lämpliga under akuta omständigheter som svar på ett upplevt hot mot personens säkerhet, egendom eller rättigheter för någon annan person eller organisation.

Eftersom medlemsinformation på vår webbplats och i våra applikationer är en affärstillgång, kan vi, om vi omorganiseras eller säljs till eller slås samman med ett annat företag, sälja, tilldela eller överföra dina personliga uppgifter till en köpare av alla eller väsentligen alla våra tillgångar, eller till ett dotterbolag, enligt vad som är tillämpligt.

3. Vår användning av din "Cookie" -information på webbplatsen och appar

En "cookie" är en liten datafil som lagras i din webbläsare eller på din mobila enhet som gör det möjligt för oss att känna igen din dator eller mobilenhet när du besöker webbplatsen eller apparna genom att associera identifieringsnummer med annan användarinformation du har gett oss.  Vissa cookies kommer att förbli på hårddisken på din dator eller mobilenhet under hela din webbläsare eller användarsession medan andra kommer att förbli tills de tas bort av dig. Du kan också konfigurera din dator eller mobilenhet för att begränsa samlingen av dessa "cookies", men den begränsningen kan också begränsa vår förmåga att tillhandahålla alla tjänster eller funktionalitet på webbplatsen eller apparna.  Vissa tredjepartsleverantörer kan använda "flash cookies", som sparas på datorn, men kan inte avvisas, inaktiveras, stängas av, tas bort eller raderas på samma sätt som vanliga cookies. Om du vill lära dig hur du hanterar dina flash cookie-inställningar, gå till sidan Flash Player Settings på Adobes webbplats.  

Vid insamling och underhåll av cookiebaserad information eller annan information som samlas in direkt från din mobila enhet, till exempel din geografiska plats, kan vi:

  • Ge dig tillgång till dina användarinställningar och logga in på godkända enheter;
  • Ange grundläggande funktionalitet för apparna, som att visa din plats live och rörelse;
  • Installera och övervaka element i apparna för säkerhetsändamål;
  • Hjälp för att diagnostisera problem med webbplatser eller appar, administrera och förbättra webbplatser eller appar och mäta användningen av webbplatserna eller apparna;
  • Identifiera din internetleverantör, sidvisningar och annan information om användningen av webbplatsen;
  • Samla in annan webbanalysinformation relaterad till din och andra användares användning och navigering i webbplatserna och apparna;
  • Ge dig relevanta innehåll, inklusive annonser och andra erbjudanden från tredje part;
  • Sammanlagd cookieinformation över alla användare för att spåra övergripande trafikmönster för besökare och ge denna aggregerade information till säljare, potentiella rådgivare, affärspartners, nya byråer eller andra parter för att identifiera intressen eller planera för tekniska infrastrukturkrav;
  • Utför reklam baserat på din användning av webbplatsen eller appar, som beskrivs nedan; och
  • Annars ger förbättringar och förstärker webbplatsen.

Vi kan också använda leverantörer från tredje part, till exempel Google Analytics, för att annonsera till våra användare online. Dessa tredjepartsleverantörer kan visa Anytime Fitness®-produktannonser på andra webbplatser baserat på din internetanvändning. Mer specifikt använder dessa leverantörer cookies från första parten (till exempel Google Analytics-cookien) och cookies från tredje part (till exempel DoubleClick-cookien) för att informera, optimera och visa annonser baserat på tidigare besök på webbplatsen eller en annan webbplats ansluten till Anytime Fitness® produkter eller tjänster. All information som dessa tredje parter samlar in via cookies är inte kopplad till någon personligt identifierbar information (namn, adress, e-postadress eller telefonnummer) vi samlar in eller tillhandahåller på webbplatsen. Du kan välja bort Google Analytics för Display Advertising genom att använda Googles annonsinställningar.

4. Vår relation med webbplatserna

Förutom integrationen med vissa mobila applikationer som beskrivs i denna integritetspolicy kan webbplatsen och apparna innehålla länkar till andra webbplatser eller andra mobila applikationer. Dessutom kan andra webbplatser innehålla länkar till sidorna. Vi granskar inte eller övervakar webbplatser som är länkade till webbplatser och ansvarar inte för innehållet eller integritetspolicyn som är relaterade till andra webbplatser. Om du besöker någon av dessa andra webbplatser borde du läsa igenom integritetspolicyn på den webbplatsen. Om webbplatserna innehåller en länk till en annan webbplats som ägs och / eller drivs av oss, kan sådan användning av webbplatsen omfattas av olika och tilläggsvillkor och villkoren för integritetspolicyn.

5. Tillgång och korrigering av dina personuppgifter

Vi strävar efter att upprätthålla korrektheten och integriteten hos den personliga informationen i våra databaser och hålla den uppdaterad. Vi uppmanar dig att omedelbart uppdatera dina personliga uppgifter om den ändras. Du kan när som helst redigera eller inaktivera din kontoinformation eller konto genom att logga in på ditt konto på webbplatsen eller i apparna och navigera genom dina inställningar.  Du kan begära en kopia av de personliga uppgifter vi har om dig. Du kan skicka en förfrågan via brev till: Anytime Fitness, LLC, Attention: Data Protection Officer, 111 Weir Drive, Woodbury, Minnesota 55125 USA, eller till kontaktinformationen som tillhandahålls i våra landspecifika tillägg.

Om inget annat anges i ett tillägg måste all kommunikation vara på engelska. Vi kommer att svara på rimliga förfrågningar inom de tidsfrister som fastställs enligt gällande lag eller inom rimlig tid om ingen tidsgräns fastställs enligt gällande lag. För ditt skydd kan vi fråga dig om ytterligare information för att verifiera din identitet. I de flesta fall kommer vi att tillhandahålla den information du begär och korrigera eller radera eventuella felaktiga personuppgifter du upptäcker. Vi förbehåller oss rätten att begränsa eller neka din förfrågan i den omfattning som tillåts enligt gällande lag om: (1) upplysningen kan utgöra ett hot mot personens säkerhet, egendom eller rättigheter för någon annan person eller organisation (2) Upplysningen kan leda till en överträdelse av gällande lagar eller förordningar; eller (3) där du inte har lämnat tillräckliga bevis för att verifiera din identitet.

Hoppa av eller avsluta prenumeration

Du kan välja bort vissa samlingar av cookies eller andra webb- eller mobilenhetsbaserade förbättringar, inklusive geolokalitetsinsamling, genom att ändra dina webbläsarinställningar eller gå in i dina inställningar på din mobila enhet och begränsa överföringen av viss information. Din begränsning av insamlingen av denna information kan dock inaktivera vår förmåga att tillhandahålla dig de mest relevanta produkterna eller informationen om webbplatsen och apparna. För närvarande svarar våra servrar inte på webbläsaren "spåra inte" signaler. Om du vill ha mer information om marknadsföringsmetoder och veta hur du väljer att inte ha den informationen som används av våra leverantörer av tredje part, kan du besöka www.networkadvertising.org/choices.

För att begränsa integrationen av webbplatsen och appar med andra relaterade applikationer, till exempel MapMyFitness eller FitBit, kan du inaktivera programmet genom dina inställningsinställningar i Apparna eller radera det tillämpliga programmet från din mobila enhet. Radering av programmet kanske inte raderar information som tidigare erhölls genom den relaterade applikationen. 

För att säga upp sig från våra e-postmeddelanden eller annan kommunikation från oss eller en tredje part kan du följa länken "unsubscribe" längst ner i e-postmeddelandet eller logga in på ditt konto och ändra dina e-postinställningar. Om du vill säga upp dig från textmeddelanden eller andra mobila meddelanden kan du följa anvisningarna som lämnades vid inlämningstillfället eller kontakta oss på http://emailsettings.anytimefitness.com/.

6. Säkerheten för dina personliga uppgifter

Vi vidtar rimliga försiktighetsåtgärder och har genomfört administrativa och tekniska förfaranden för att försöka skydda säkerheten för data och information, inklusive personlig information. Vi kan emellertid inte garantera för förlust, missbruk, obehörigt avslöjande, ändring eller förstörelse av data eller personuppgifter. Du lämnar dina personliga uppgifter på egen risk. Du bekräftar att: (1) det finns säkerhets- och integritetsbegränsningar i datorsystem och på Internet som ligger utanför vår kontroll; (2) säkerheten, integriteten och sekretessen av all information och data som utbyts mellan dig och oss via webbplatser, inklusive personliga uppgifter, kan inte garanteras, och (3) sådan information och data, inklusive personuppgifter, kan ses eller manipuleras av en tredje part medan sådan information eller data används, överförs, behandlas eller lagras. Vi samlar, underhåller, utnyttjar och avslöjar din information endast enligt lag och som beskrivs i denna integritetspolicy.

7. Lagring av dina personuppgifter

Vi behåller dina personuppgifter endast så länge vi behöver det för de ändamål som det ursprungligen samlades in för (eller som du senare har samtyckt till) eller för andra legitima ändamål (till exempel lagstiftningsöverensstämmelse) eller enligt gällande lag.

8. Ändringar i vår integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att ändra denna sekretesspolicy helt eller delvis från och med tidpunkten genom att meddela på webbplatser, när som helst och utan föregående meddelande, att denna integritetspolicy har ändrats ("Meddelanden"). Du avstår uttryckligen från någon rätt att få Meddelanden. Du bör kontrollera webbplatserna ofta för meddelanden för att identifiera ändringar av integritetspolicyn som kan vara av intresse för dig. Användning av sajten som följer efter det datum då vi genomför ändringar i denna integritetspolicy eller posta ett meddelande innebär att du accepterar alla sådana ändringar.

För frågor eller kommentarer relaterade till denna sekretesspolicy, vänligen maila oss på privacy@anytimefitness.com.

9. Hur du kommer i kontakt med oss

För ytterligare information eller förfrågningar om dina personliga uppgifter (inklusive att begära tillgång till eller rättelse av dina personliga uppgifter eller för att göra ett sekretessklagomål), kontakta vår dataskyddspersonal på:

Anytime Fitness, LLC
OBS: Data Protection Officer
111 Weir Drive, Woodbury
Minnesota 55125 USA
privacy@anytimefitness.com

Om du har ett klagomål om hur vi har samlat in eller hanterat dina personliga uppgifter, vänligen kontakta vår dataskyddsansvarig på postadressen ovan.

10. Landspecifika tillägg

SVERIGE

Följande företrädare har utsetts:

AF Sweden AB

Registeransvariga

Registeransvariga är Anytime Fitness, LLC och dess Master Franchisetagare, AF Sverige AB ("vi" eller "oss"). Vi kan samla in, använda och dela din personliga information på samma sätt som gäller för Anytime Fitness, LLC i sekretesspolicyn. Registerförare inkluderar samtliga anläggningar med franchiseavtal hos Anytime Fitness®.

Åtkomst och korrigering av dina personuppgifter.

Följande text ersätter de första två styckena i klausul 5, Tillgång till och Rättelse av dina personuppgifter. Vi strävar efter att upprätthålla noggrannhet och integritet beträffande alla personuppgifter i våra databaser och för att hålla informationen uppdaterad. Vi uppmuntrar dig att uppdatera dina personliga uppgifter om den ändras. Du kan redigera eller avaktivera din kontoinformation eller konto när som helst genom att logga in på ditt konto på webbplatsen eller via app och navigera genom inställningarna. Du har, enligt 28 § personuppgiftslagen (1998: 204), rätt att kräva rättelse av de personuppgifter vi har om dig.

Du har, enligt 26 § personuppgiftslagen (1998: 204), en gång om året och efter en skriftlig begäran från dig rätt för att få information om personuppgifter vi har om dig och hur dessa bearbetas utan kostnad. En sådan begäran ska skickas till AF Sweden AB. För din säkerhet, kan vi be dig om ytterligare information för att verifiera din identitet.

Anytime Fitness, LLC
Attention: Data Protection Officer
111 Weir Drive, Woodbury
Minnesota, 55125 USA

AF Sweden AB,
Druveforsvägen 8
504 33 Borås
Sverige