Skip navigation

Vi skulle älska om just du hör av dig

För att säkerställa att du får kontakt med rätt franchisegrupp hos Anytime Fitness, vänligen se listan över scenarierna nedan.

Ge oss feedback!

För att ge feedback till en specifik klubb (t.ex. bra service, förslag, osv.) klicka på knappen nedan.

Skicka Feedback

Jag vill bli medlem eller hitta en klubb.

Anytime Fitness-klubbar är individuellt ägda och drivna. För att läsa mer om en klubb nära dig, var god och kontakta dem direkt.

Om du vill bli medlem eller hitta en specifik Anytime Fitness-klubb, var god och använd funktionen Hitta Ett Gym. När du funnit din önskade klubb finns adress, telefonnummer, e-post och webbinformation angivna.

Jag har fakturaproblem eller behöver byta kontoinformation.

Alla fakturafrågor sköts direkt hos din klubb.  billing enquiries are handled directly at your club. Var god och använd funktionen Hitta Ett Gym. När du funnit din önskade klubb finns adress, telefonnummer, e-post och webbinformation angivna.

Jag vill säga upp mitt medlemskap.

Varje klubb är individuellt ägd och driven, därför hanteras alla önskningar om uppsägning hos den specifika klubben. Var god och se över ditt Medlemsavtal före du kontaktar din klubb. Din specifika uppsägningspolicy finns beskriven i avtalet.

För att avsluta ditt medlemskap behöver du kontakta din klubb direkt. Du har en hel månads uppsägningstid och de flesta av våra kontrakt pågår i 12 månader och rullar på månad för månad när det första året är slut. Använd funktionen Hitta Ett Gym för att hitta deras kontaktinformation.

Hur kommer jag i kontakt med huvudkontoret?

Om du inte kan hitta informationen du söker, är du välkommen att kontakta oss:

AF Sweden AB

Druveforsvägen 8, 504 33 Borås, Sweden

Telefon: +46 (0)101 665500

E-post: info@anytimefitness.se

Center för integritetspreferenser

Nödvändig

Dessa kakor krävs för grundläggande webbplatsfunktionalitet och är på plats för att se till att vår webbplats ger dig information och tjänster på ett säkert och optimalt sätt.

incap_sess_*_*, visid_incap_*, nlbi_*, wordpress_logged_in_*, wordpress_sec_*, wp-settings-*, wp-settings-time-*

Tillval

Andra kakor används för att aktivera sociala delningsknappar, samla statistik om webbplatsen, mäta prestanda och användningen av vår webbplats för att optimera användarupplevelsen och ge riktade annonser och kampanjer.

_ga, _gid, _gat_*, _dc_gtm_*, HSID, NID, SID, SSID, PREF, LOGIN_INFO, SAPISID, __zlcmid, _ceg.s, _ceg.u, gwcc

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?